Contact

Telefoon

06 393 430 11 – 0315 683 333

Follow

Adres

Grotestraat 15, 7081 CA Gendringen

FAQ

  • Gellak geeft een wat verhardende laag over je nagels heen.
  • BIAB is een buigzamer product en geeft extra stevigheid. Hierdoor scheuren je nagels minder snel.

Jazeker dat kan, de kunstnagels worden dan alleen niet te lang geplaatst.

Dit verschilt per klant en het weer speelt ook een grote rol! Ik raad om de 3-4 weken aan. De nagels groeien gemiddeld 1mm per week.

Nee zeker niet, als de nagels maar op een vakkundige wijze worden aangebracht.

Dat kan zeker, ik biedt ook alleen een manicure aan in de salon. Hierbij worden de nagels in model gevijld naar de gewenste vorm en lengte, de nagel riemen worden verwijderd en verzorgt met een voedende handcrème en olie.

Nee zeker niet, ik zeg altijd nagels hebben geen ‘longen’. Nagels zijn een dode materie, ze worden gevoed door de bloedsomloop. Alle zuurstof die je nagels nodig hebben komt dus van binnen uit.

Als kunstnagels loslaten heeft dit vaak te maken met de hoeveelheid lucht bij de nagelrand. Daarnaast kunnen zwangerschap, medicijngebruik of het gebruik van schoonmaakmiddelen ook van invloed zijn op het (sneller) loslaten van je kunstnagel.

Geef altijd tijdens het boeken van een behandeling aan of je bepaalde soorten medicijnen gebruikt of in verwachting bent. Ga niet zelf aan de slag met het repareren van de kunstnagel maar maak een afspraak voor reparatie in de salon.